top of page
IMG_6554_edited.jpg

Een Tweede Leven @ KSA 't Vlinderke:

Beste ouders, leden...

Met trots stellen we aan jullie voor ons 'een tweede leven'. Dit is onze tweede hands kledijlijn. We waren op zoek naar iets dat zowel beter is voor het milieu als voor ieders portefeuille. Zo kwamen we op dit. Wat houdt dit in?

Heeft u of uw kind kledij van KSA 't Vlinderke (hemd, trui, t-shirt, sjaaltje, schildjes...) die te klein zijn geworden, maar zeker nog een rondje meekunnen? Breng ze dan zeker binnen bij ons. Wij nemen het kledijstuk dan over indien in orde en voorzien hier natuurlijk een vergoeding voor elk ingeleverde kledingstuk (zie onze website).

We gaan dan op zoek naar een opvolger hiervoor .

Zo hebt u te kleine kledingstukken liggen of wilt u 2de hands KSA kledij kopen voor een spot prijs? Kom dan zeker eens langs aan ons uniform standje in het pagadderslokaal (gele deur).

Per ingeleverde kledingstuk krijgt u:

 

0,50 euro     -->

1 euro            -->

2 euro          --> 

4 euro         -->

Oei, ik ben ziek! Wat moet ik doen?

Blijf thuis

Heb je één of meerdere symptomen van corona of heb je onlangs nauw contact gehad met iemand die positief testte? Blijf dan thuis en laat je testen.

Verwittig de leiding

Ben je twee weken voordat je symptomen vertoonde naar KSA gekomen? Neem dan contact op met de banleiding van je ban. Zo kunnen wij als leiding onze verantwoordelijkheid nemen en iedereen verwittigen met wie je mogelijks contact had in KSA-kringen.

Neem tijd om te herstellen

Rust goed uit, zodat we daarna dubbel zo hard kunnen spelen!

bottom of page